Drobečková navigace

O nás > Aktuálně > Do MŠ zavítal cirkus

Do MŠ zavítal cirkus



Datum konání: 28. 2. - 4. 3. 2022

Cirkus – exotická zvířata

Přijdeš, čekáš, divíš se,

co se děje v cirkuse.

Nejdřív klauni, žongléři

pak zvířecí drezéři.

Lev, velbloud i pudlíci

nejsou žádní bulíci.

Hopsají a skáčou, jak se sluší,

dokud je aplaus nevyruší.

Ukázali toho dost,

jsou tu přeci pro radost.

Slyšte, slyšte tento týden se nesl v duchu cirkusu a exotických zvířat. Tedy nepočítáme křečka Kuliferdu, který k nám přišel na návštěvu a taky omrknout školku a samozřejmě i nás všechny. 

V pondělí jsme stihli velikonoční focení, ale také si popovídat o exotických zvířatech a kde je najít. Vyrobili jsme krásné žirafy, jejichž dlouhé krky nám procvičily prstíky.

V úterý se naši odvážní a velmi šikovní plaváčci opět vydali poškádlit hladinu bazénu. Už zbývá jen pár lekcí, tak si to co nejvíce užívají.

Ve středu nás přivítal místo paní učitelky, no představte si to, klaun nebo tedy spíše klaunice. Zadováděli jsme si a naučili se písničku Cirkus. A protože nakonec byla smutná, že je ve školce klaun jen ona sama, vytvořili jsme klauny i ze sebe. Tedy vlastně ne úplně ze sebe, ale z našich fotek. Byla to velká legrace :o).

Další den, světe div se, nás místo klauna ve školce přivítal krotitel. Všichni víme, koho krotitel krotí (ne, že bychom to někdy nepotřebovali i my). Zahráli jsme si na lvy, ale také na provazochodce, a pořádně si při tom protáhli tělíčka ;o). Abychom si potom také trochu odpočinuli, vyrobili jsme barevné slony.

A víte, co bylo v pátek? No, přeci cirkus. Přišlo plno klaunů, nějaká zvířátka a také kouzelník, který nám vyčaroval z klobouku králíka. Cože? Že to nejde. Dobře no, tak mu paní učitelka trochu pomohla, ale i tak to bylo super :o). Všem nám to ten den moooc slušelo, tak jsme se šli ukázat i školákům a rovnou jsme jim zazpívali i písničku, kterou jsme se tento týden naučili.

Cirkus už skončil, zvířátka šla spát, na vše, co jsme prožili budeme vzpomínat.

Pá Vaše Berušky

LXTM4861.JPG

Fotogalerie MŠ